Riviera Bar Crawl

Voor degenen die nieuw zijn in Nice is de Riviera Bar Crawl de ultieme manier om het nachtleven in Nice te ontdekken. Het deelnemen kost 15 eur, en de organisatoren nemen jullie mee door heel Oud Nice (Vieux Nice), waar het bruisende nachtleven begint bij Checkpoint. Voor groepen met 10-15 mensen is het 10 eur per persoon.

Ook organiseert de Riviera Bar Crawl crew tochten om te kanoen, mits u met een groep bent van 4-8 personen. De prijs is 60 eur p.p, en de plek waar u naartoe gebracht zult worden heet Gorges du Loup.

Ten slotte zijn er ook Food Tours, zo kunt u het culinaire Nice makkelijk en efficient ontdekken; voor 60 eur p.p. proeft u de Franse en plaatselijke kazen, de Pan Bagnat, het boeren gerecht Socca, heerlijk fruit, een glaasje wijn, Franse gebakjes, macarons en meer.

Om te reserveren voor groepen tot 15 personen kan gebeld of gesmst worden op +33 7 68 79 61 85. U kunt uw naam doorgeven en de tour die u wilt reserveren, de dag en hoeveel personen.

Boekenlegger op de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *