Vliegen over de Franse Riviera

Voor degenen die houden van vliegen, is dit de ideale manier om een ochtend/middag door te brengen. Vanaf het vliegveld van Cannes kunt u meevliegen met een van de luchtverkeersleiders die op het vliegveld van Nice werkt. Hij houdt van zijn baan, en heeft van zijn passie zijn beroep gemaakt. De rondvlucht doet Pierre om zijn vlieguren te halen, en om zijn kosten te dekken kunt u meevliegen voor maar liefst €40 per uur, per persoon. Er kunnen maximaal 3 mensen mee, en het vliegtuig dat gebruikt wordt is een Piper Warrior. U heeft verder twee keuzes, richting Menton en Monaco vliegen, of richting Saint Tropez. Het vliegen duurt een uur. Mocht u geinteresseerd zijn dan kunt u uw gegevens achterlaten door middel van het formulier hieronder, en wij nemen contact op met de piloot.
Heel veel vliegplezier!

 

[contact-form]
Photo by Katya de Herder View over Cap Martin and Roquebrune plages

Photo by Katya de Herder
View over Cap Martin and Roquebrune plages

Boekenlegger op de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *