Hostels in Nice

Voor de reiziger met een klein budget is het handig om te weten waar de goedkoopste jeugdherbergen zijn, hier een lijstje met de herbergen in Nice.

 1. Meyerbeer Hostel

  15, rue Meyerbeer, 06000 Nice

  Dit hostel is het dichtste bij het strand dat je maar kan verblijven zonder aan het boulevard zelf te wonen. Wat vrij handig is is dat er een kleine supermarkt vlak naast de entree van het hostel bevindt. Ook is het op een steenworp afstand van rue de France, waar er meer supermarkten zitten zoals Super-U, en Bio C’est Bon. Met kamers van 10, 8 of 4 bedden varieren de prijzen van 25 tot 35 eur per nacht in het hoogseizoen.

 2. Villa Exupery

  6, rue Sacha Guitry, 06000, Nice

  Mocht je naar Nice zijn gekomen om het strand te bezoeken, zowel als te winkelen, dan zit je in dit hostel goed. Om de hoek van de winkelstraat Jean Medecin (waar de tram loopt), en aan de overkant van het luxurieuse Galleries LaFayette zijn er goede deals te scoren, vooral in de twee-jaarlijkse promotie periodes (7 Januari en 7 Juli). Ook zijn er veel kleding-winkels in het oude Nice, waar ook veel kashmir en leer verkocht wordt, zowel als katoenen produkten.

 3. Les Camelias

  3, rue Spitalieri, 06000, Nice

  Vanaf 22 eur 20 heb je al een slaapplaats in dit hostel. Als een van de weinigen, staat deze op de lijst van officiele hostels in Frankrijk (in totaal 120), en de HI groep (Hostelling International). Twee straten weg van het 3D cafe, en het kattencafe op rue Lepante (zie Ronronnerie blog).

Reacties gesloten