Hotels in het Stadscentrum

We hebben een lijstje gemaakt van de hotels die het makkelijkst te vinden zijn. Al deze hotels liggen om de hoek van de winkelstraat Avenue Jean Medecin, of aan Jean Medecin zelf. Kijk en vergelijk!

 • Hotel Nice Riviera ****
  45-47 rue Pastorelli, Nice
  Het is niet alleen een hotel, maar ook een spa – dus we kunnen ons hier fijn ontspannen. Wel even dicht tot de maand December (vanaf November) voor renovatie, maar daarna zijn de kamers weer helemaal in tiptop vorm! Om de hoek van het grote Massena plein, en de commerciële winkelstraat Jean Medecin – zowel als de luxe Carre d’Or en de zone pietonne waar gezellig te wandelen is.

  Hotel Nice Riviera – Hotel & Spa

 • Hotel 64 ****
  64, avenue Jean Medecin, Nice
  Bij het binnenlopen hebben we de indruk dat we in een modern hotel binnenlopen; het maakt een fijne indruk. De receptionniste is zeer vriendelijk en behulpzaam, precies wat we zoeken! Hieronder een foto van de “Junior Suite”
  hotel64nice
 • Mercure Hotels
  28, avenue Notre Dame, Nice
  Heerlijk dichtbij de mooie Basiliek “Notre Dame”, en om de hoek van allerlei winkeltjes, de supermarkten Monoprix en Casino. Ook op een steenworp afstand van het treinstation Nice Ville, en met de bus 98 of 99 komt u makkelijk naar het vliegveld. Een mooie locatie.
  Hieronder een foto van het zwembad op het dakterras, waar de zon tot laat in de avond blijft schijnen.

  Dakterras Mercure Notre Dame

 • Hotel Kyriad Nice Gare ***
  35, Boulevard Raimbaldi, Nice
  Tripadvisor laat ons weten dat de kamers schoon en gezellig zijn, het hotel zit hier al ruim 7 jaar en ook hier worden we vriendelijk en beleefd ontvangen. Het pand heeft op het dak een prachtige koepel die typisch van de Belle Epoque is (zie foto hieronder).
  Naast het hotel zit een kleine supermarkt voor de basisbenodigdheden, maar voor de grotere supermarkt kunt u naast het winkelcentrum Nice Etoile terecht bij de grote Monoprix waar zich op de eerste verdiepingen voedsel en drinkwaren bevinden, en op de tweede verdieping kleding en spullen voor in het huis.

  Hotel Kyriad, ga eens terug naar de tijd van de Belle Epoque!

 • Hotel Crillon ***
  44, rue Pastorelli, Nice
  Voor degenen die een hotel zoeken met een trendy vleugje, dan zit je hier goed! Het moderne interieur komt heel hip over, en straalt een verse look uit. Neem ook een kijkje naar de luiken die voor de ramen hangen, dit komt in Nice erg veel voor, maar de kleuren die maken het extra fel doen overkomen.

  Crillon Hotel in Nice, Bron: Hotelmix

 • Hotel New York *** Best Western
  44, avenue Marechal Foch
  Zoals heel duidelijk op het visitekaartje staat aangegeven, weten we meteen de afstanden naar het strand (800m), het treinstation (600m), naar Place Massena is het 700 m, en naar het Oude Nice (Middeleeuwse gedeelte) is het 750m. De grandioze hal bij de receptie is een mooie verwelkoming, en er staan gelukkig ook banken om de vermoeide gasten die vereist zijn op te kunnen vangen. Al en al, ook mooi centraal en een prettige buurt om in te verblijven.

  De ingang is aan de rechter zijkant

Reacties gesloten